exhibition stand for aspern

Others
TIME 2008
LOCATION different

we designed a re-usable and adaptable stand for the new district of aspern in vienna. the colors and materials used bearing reference to the place and the CI of aspern. We designed a curved main body which provides space for projections and also frames the „zak-tower“ , an interactive 3-D projector. hidden storage space is integrated in the main body as well.

the free positioned bar is also used as the central info point. transparent displaywalls and stelas offer space for brochures and flyers. the lounge area with its comfy armchairs allow extended discussions and talks. the floating cylinder above the „zak-tower“ is used as a projection surface and also marks the position of the booth.

TEAM

gabriel kacerovsky, andreas schicht